Ons verhaal

Als we tegen kennissen vertellen dat we vroedvrouw zijn, krijgen we vaak te horen dat dit toch wel een heel mooi beroep is. Uiteraard antwoorden we hier volmondig JA op!

​Het vroedvrouwenteam Lief Leven is er voor jou. We zijn niet degene die jullie verhaal bepalen maar begeleiden jullie zodat jullie zelf jullie verhaal kunnen maken. Jullie bepalen zelf wat jullie willen en wij helpen jullie dit uit te voeren. Jullie wensen bepalen onze zorg en hulp.

​Jullie gezin staat centraal!

​En dat is nu net wat er voor zorgt dat wij graag vroedvrouw zijn! In het begin zijn ouders nog wat onzeker, maar na verloop van tijd zien we hen groeien tot zelfverzekerde ouders die durven vertrouwen op hun gevoel! 

​Daarom zijn wij er voor alle ouders en gezinnen! Ook kwetsbare gezinnen kunnen bij ons terecht voor begeleiding. Samen zoeken we naar een manier om onze zorg betaalbaar te maken, zelfs als dit betekent dat we kosten moeten laten weg vallen.

Ons team

Annika Verpoorten

Annika Verpoorten

Vroedvrouw, lactatiekundige IBCLC en draagconsulente, HypnoBirthingdocent, mama van vijf

Gilke Solberg

Gilke Solberg

Vroedvrouw

Sofie Bonroy

Sofie Bonroy

Vroedvrouw, mama van twee

Julie Droogmans

Julie Droogmans

Vroedvrouw, aromatherapeut en lactatiekundige IBCLC

Joyce Cremers

Joyce Cremers

Vroedvrouw & mama van Bas en Miel

Praktijk Tessenderlo

In een huiselijk kader kan je in de praktijk in Tessenderlo (Schoterweg 229) terecht tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

Pin It on Pinterest