Gilke

Vroedvrouw, sekscounselor en verpleegkundige io. 

Verliefd op mijn lief

 

Het begin

Hallo daar! Ik ben opgegroeid samen met mijn tweelingzus, en hoewel we heel verschillend zijn, hebben we altijd een speciale band gehad. Toen ik 12 jaar oud was, kregen we er een halfzusje bij, en dat was het moment waarop mijn nieuwsgierigheid naar zwangerschappen werd gewekt.

Ik begon me af te vragen hoe een baby in de buik groeit en wat er allemaal gebeurt tijdens een zwangerschap. Ik was gefascineerd door het werk van een gynaecoloog, en het hoogtepunt voor mij was toen ik een keer mee mocht naar een gynaecoloog en de echo van mijn halfzusje mocht meevolgen.

Een paar jaar later kwam er nog een halfbroertje bij, en opnieuw werd mijn interesse in zwangerschappen en geboorte gewekt. Dit keer maakte ik kennis met de vroedvrouw van het moederhuis, en ik was diep onder de indruk van het mooie werk dat zij deed. Vanaf dat moment wist ik het zeker: ik wilde vroedvrouw worden, en ik kon aan niets anders meer denken.

 

 

In 2018 begon ik met mijn opleiding tot vroedvrouw, en het was een geweldige reis. Vol trots mocht ik mijn eerste stappen zetten als vroedvrouw op de materniteit/verloskamer. Maar er bleef iets in me kriebelen. Ik wilde meer doen, meer betekenen voor gezinnen en ouders, en hen ondersteunen tijdens zo’n belangrijk en uniek avontuur.

Dat verlangen leidde me naar Lief Leven, waar ik nu met enthousiasme de jongste aanwinst van het team ben. Hier kan ik mijn passie voor het ondersteunen van gezinnen en het empoweren van ouders waarmaken. Ik kijk er enorm naar uit om ouders te begeleiden en te ondersteunen tijdens deze prachtige fase in hun leven.

Ik ben zo dankbaar dat ik mijn roeping heb gevonden en dat ik bij Lief Leven de kans krijg om mijn liefde voor dit werk met anderen te delen. Laten we samen een onvergetelijke reis creëren voor elk gezin dat we mogen begeleiden. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten en je te ondersteunen in dit bijzondere avontuur!

Liefs,

Gilke

Wist je datjes

 • Lievelingseten: gevulde paprika gehakt met rijst en currysaus
 • Guilty pleasure: banaan met choco
 • Leiding Chiro-KSA
 • Vrijwilliger kaderlid Chiro
 • Verpleegkundige in opleiding
 • Verzot op reizen
 • Snowboard/skifanaat
 • Too many hobbies
 • Vroedvrouw Moederhuis Mol
 • Gelukzalige momentjes: mooie bevallingen
 • Favoriete quote: geef jezelf liefde in overvloed, dit is de plek waar je je droomleven
  ontmoet

 

Zwangerschaps-cursus

Toekomstige ouders zitten meestal met heel wat vragen. Tijdens deze cursus overlopen we samen de zwangerschap, de arbeid, bevalling, …

Infosessie borstvoeding

Tijdens onze maandelijkse infosessies beantwoorden we al je vragen over borstvoeding.

Kolfconsult

Wil je een kolf kopen, maar weet je niet goed welke te kiezen? Informeer je hierover tijdens een kolfconsult.

Pin It on Pinterest